Det är inte varje fake rolex dag du ser nya pärlainställningstekniker

Det är inte varje rolex replica dag du ser nya pärlainställningstekniker i lyxklockor, men den senaste från Patek Philippe, med sin nya Flamme-teknik för diamanter, är verkligen anmärkningsvärd. Hemmet för denna nya teknik är Patek Philippe Calatrava 7200 / 200R, diamantversionen av damklockan som introducerades 2013 med Calibre 240. Den klassiska Calatrava, med sin rundade officerväska och solida raka klackar med skruvband bar, är en enkel och klassisk design som fungerar som en duk för den suggestiva ljusshow som skapats av diamanterna Flamme.

Den mest populära diamantringen är polotröjan i Tiffany-stil, och den finaste snittet är den perfekt snittade runda briljanten. Det finns en bra anledning till dessa två preferenser: ljusretur. Det som ger diamanterna sin briljans är maximal reflektion av ljus som reflekterar från en diamants inre sidor och på bordet (toppen). Detta uppnås bäst med en perfekt symmetrisk rund briljant skärning, som består av 52 matematiskt beräknade aspekter för att reflektera så mycket ljus som möjligt över diamantens topp och sidor. För att reflektera mest ljus måste diamanten först absorbera så mycket ljus som möjligt. Tiffany-inställningen håller diamanten i klor högt över stammen, så att basen eller paviljongen exponeras, vilket gör att ljus kan tränga in och sedan reflekteras uppåt över bordet - resultatet fake rolex kallas "ljusretur. ".

Problemet med att sätta diamanter i klockor är att de placeras i metallen och begränsar ljuset från att komma in i paviljongen. Detta motverkas delvis av klockindustrins konvention om att använda Top Wesselton-diamanter, en term för högsta möjliga färggrad, men som också tenderar att omfatta hög klarhet och skärvärden. I grund och botten betyder det bättre diamanter. Top Wesseltons gjorde mycket för att kompensera för den minskade återkomsten till ljus orsakad av den täckta paviljongen, men det var bara en tidsfråga innan ett företagande och beslutsamt klockföretag, med egna gemologer och en förstklassig inställningsavdelning, kom med utformade en metod för att sätta in diamanter i klockor på ett sätt som utsätter paviljongerna för ljus. Inte överraskande är det Patek Philippe som knäckt koden.

Tricket för företagets nya Flamme-miljö - en term som Patek Philippe har spelat in för klockindustrin - är att visa en del av varje diamants paviljong. På ramen bäddar stensatsen två rader diamanter i metallen som vanligt, men tar sedan en skarp burin och delar guldet mellan varje diamant, exponerar en del av paviljongen och släpper igenom ljuset. Inte bara släpper tekniken mer gnist, utan spåren som skapas av burinen bildar ett spetsliknande graveringsmönster runt diamanterna som ger ännu mer gnistrande. Sammantaget sätts 142 diamanter på totalt 1,08 karat med Flamme i ramen på Patek Philippe Calatrava 7200 / 200R-klockan i två förskjutna rader, ordnade i fallande ordningsstorlek.

Patek Philippe Calatrava 7200 / 200R har en silver urtavla med arabiska siffror i Breguet-stil, runda index och Poire Stuart Hands, allt i 18k roséguld applicerat. Den har en handsydd glänsande lila alligatorrem med stora fyrkantiga vågar och en stiftspänne (det bästa alternativet för en damklocka, eftersom den passar rolex kopia bekvämare än en utplacerad spänne). Den innehåller märkets perfekta kvinnokaliber, den automatiska kalibern 240. Den är ultratunn (2,53 mm, med en fodertjocklek på 7,37 mm) tack vare sin mikrorotor, helt innesluten i plattan och gjord av guld 22k. Kaliber 240 har Pateks patenterade Spiromax-hårspring, tillverkat av silinvar, liksom dess Gyromax balanshjul, vilket garanterar noggrannhet från -3 till +2 sekunder per dag. Fodralet på 36,75 mm är tillverkat av 18 karat roséguld och är vattentätt till 30 meter. Klockan är designad och avslutad i enlighet med de strikta standarderna för Patek Philippe-tätningen. Priset är 39 690 USD.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR